CintaHatiKami

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 3, 2014

Lama betul tak update blog ni..sampai anak pun dah bertambah.nak buat mcm mana xdan nak buat..

Apa-apa pun nak tgk putera sulung kami?

Haaa..hensom tak?Nama putera kami ni Wan Aliff Firdaus bin Wan Hassanol Bolkiah.skang dah berumur 5 bulan..alhamdulillah..dah dapat sepasang dah..syukur alhamdulillah.
Kakak Aisyah pun dah besar dah..3 tahun sudah..yg special nya putera n puteri kami ni share tarikh lahir yg sama..24 Mei..jimat walid n umi nak sambut birthday anak- anak..

Gambar kami satu family?

Alhamdulillah...
CinTaHati

0 comments:

Cinta Hati